Om hotellet

Entrén till hotellet finner du på markplan och med tillgång till både trappor och hiss tar du dig enkelt upp en våning där våra 13 rum är belägna.

Rummen är fräscha med delade badrum i korridorerna. Alla rummen har TV med Chromecast så du enkelt kan koppla upp dig med din mobil eller dator och streama dina favoritfilmer och serier. Vi erbjuder även gratis Wi-Fi till alla våra hotellgäster.

Utanför rummen finns en kaffeautomat och fullt utrustat kök där du kan förvara, tillreda och värma egen mat. Önskas frukost kan man beställa frukostpåsar till en extra kostnad som levereras upp till hotellet.

100 m från hotellet finns en busshållplats som tar dig till Luleå centrum och Luleå Airport på bara några minuter. Om du reser till oss med bil eller lastbil så finns vår parkering att tillgå utan kostnad och det finns även möjlighet att ladda din elbil (3-fas uttag).

För idrottslag, grupper och stora sällskap är vi ett utmärkt alternativ då man kan boka hela hotellet för en weekend till bra pris. Är man ett större sällskap och vill ha frukost, lunch och/eller middag kan vi ordna det en trappa ner i restaurangen.

Under 2020 påbörjar vi renovering av rum och allmänna ytor.

Priser

  • Enkelrum 499 kr/natt
  • Dubbelrum 699 kr/natt
  • Trebäddsrum 899 kr/natt
  • Fyrbäddsrum 999 kr/natt
  • Frukostpåse 60 kr/styck

    Måste förbeställas

gör din förfrågan här

Vill du göra en förfrågan/beställning eller kanske du har andra önskemål på upplägg än de vi presenterar här är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan ringa oss på 0920-22 88 18 eller fylla i det här formuläret.