Hotell

Med lokaltrafiken runt hörnet, stor parkering för både bil och lastbil samt med ca 3 km från Luleå Airport är Kalaskulan ett bra alternativ för alla som vill ha en god natts sömn nära till flyget.

Vakna utvilad

Entrén till hotellet finner du på markplan och med tillgång till både trappor och hiss tar du dig enkelt upp en våning där våra 13 rum är belägna.

Rummen är fräscha med delade badrum i korridorerna. Alla rummen har TV med HDMI kabel och Chromecast så du enkelt kan koppla upp dig med din mobil eller dator och streama dina favoritfilmer och serier. Vi erbjuder även gratis Wi-Fi till alla våra hotellgäster.

Utanför rummen finns en kaffeautomat och fullt utrustat kök där du kan förvara, tillreda och värma egen mat. Önskas frukost kan man beställa frukostpåsar till en extra kostnad som levereras upp till hotellet.

100 m från hotellet finns en busshållplats som tar dig till Luleå centrum och Luleå Airport på bara några minuter. Om du reser till oss med bil eller lastbil så finns vår parkering att tillgå utan kostnad och det finns även möjlighet att ladda din elbil (3-fas uttag).

För idrottslag, grupper och stora sällskap är vi ett utmärkt alternativ då man kan boka hela hotellet för en weekend till bra pris. Är man ett större sällskap och vill ha frukost, lunch och/eller middag kan vi ordna det en trappa ner i restaurangen.

Under 2020 påbörjar vi renovering av rum och allmänna ytor.

Priser rum/natt

  • Enkelrum 499:-
  • Dubbelrum 699:-
  • Trebäddsrum 899:-
  • Fyrabäddsrum 999:-

Övriga tjänster

  • Frukostpåse (måste förbeställas) 60:-
  • Lunch 95:-
  • Middag (måste förbeställas) 95:-
  • Extrastädning, bäddning och byte av sängkläder utöver veckostädningen 250:-
  • Långtidsparkering per dygn 50:-

-Åldersgräns för bokning är 18 år.

-Alla priser inkluderar moms.

-För privatpersoner gäller förskottsbetalning med swish eller kortbetalning.

-För företag kan betalning med faktura erbjudas (20 dagar).

-Incheckning kan ske tidigast 15:00 på ankomstdagen.

-Utcheckning senast 12:00 på avresedagen.

-Fri om- och avbokning till 15:00 dagen innan ankomst.

-Vid avbokning senast 15:00 dagen innan ankomst återbetalas hela beloppet.

-Vid avbokning senare än 15:00 dagen innan ankomst debiteras 100% av första nattens logipris.

-Vi städar ditt rum och byter sängkläder en gång i veckan och vid utcheckningen. Du kan självklart beställa extra städning och bäddning om du så önskar.

-Vid skadegörelse eller rökning i rummet och övriga utrymmen där räkning ej är tillåtet har hotellet rätt att kräva kompensation för de eventuella kostnader som uppstår.

-Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet.

-Vänligen notera att husdjur ej är tillåtna inom hotellet.

-Strejk lockout, brand eller andra händelser utanför hotellets kontroll ger rätt till att häva avtalet utan ersättningsansvar.