Catering för alla tillfällen

Med lång erfarenhet av både stora och små evenemang har vi blivit ett självklart val när det kommer till catering för både företag och privata tillställningar.

Vi har ett brett utbud av färdigkomponerade bufféer, förrätter, varmrätter, efterrätter, kalla rätter, smörgåsar, pajer mm. Önskar ni något annat – fråga oss så kommer vi med förslag och tillsammans med er så hittar vi bästa alternativet.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska bli riktigt nöjd och har du önskemål som inte finns på vår meny eller behöver hjälp med planering av ert nästa event finns vi tillgängliga vardagar via telefon och e-post för att ta emot, ändra eller komplettera beställningar, samt lämna offerter och förslag!

Beställ Catering

Vill du göra en förfrågan/beställning eller kanske du har andra önskemål på upplägg än de vi presenterar här är du varmt välkommen att kontakta oss.

gör din förfrågan här

Vill du göra en förfrågan/beställning eller kanske du har andra önskemål på upplägg än de vi presenterar här är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan ringa oss på 0920-22 88 18 eller fylla i det här formuläret.